AcasăActualitateLego anunță lansarea cărămizilor de construcție fără sisteme de...

Lego anunță lansarea cărămizilor de construcție fără sisteme de îmbinare ”mamă” și ”tată”

Ca parte a noii sale strategii de marketing orientate către incluziune și diversitate, LEGO a dezvăluit faptul că, în viitorul apropiat, va lansa pe piața jucăriilor pentru pasionați un nou set de cărămizi în ton cu vremurile, fabricate fără cunoscuții conectori de gen masculi sau feminini.

Cărămizile de construcții de la Lego vor fi complet netede, lipsite de protuberanțe de gen masculin sau de receptori feminini. Practic, în locul sistemului clasic de îmbinare ”mamă – tată”, fețele elementelor de construcție vor fi complet netede, androgine.

Aceasta reprezintă o nouă eră în domeniul cărămizilor de construcție incluzive!” a spus purtătorul de cuvânt LEGO, Bjørklund Ulf Goteborg. "În sfârșit – oricine se poate juca cu LEGO-urile noastre fără a fi agresat de acele părți oribile de sex masculin și feminin care presupun că totul ar trebui să se potrivească doar într-o singură direcție, clasică, restrictivă, conservatoare. Fiecare cărămidă se va putea așeza cuminte și flexibil pe o a doua, fără ca cineva să dea greș cu nimic sau să lezeze personalitatea elementelor de construcții, obligându-le să se potrivească doar într-un singur fel", a mai adăugat Goteborg.

După Lego, un alt mare fabricant nordic, concernul Ikea, ia în calcul să renunțe la fabricarea elementelor de parchet clasic, cu nut și feder pentru îmbinare, în condițiile în care producătorii de lenjerie de la Triumph nu își mai dotează, deja de luni de zile, sutienele cu elemente de prindere ”mamă – tată”, înlocuindu-le cu simple și deloc agresive benzi adezive corporale.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare