AcasăFeatured homeAnalfabeți pe șosele, pentru a elimina aroganțele în fața...

Analfabeți pe șosele, pentru a elimina aroganțele în fața agenților care nu știu să citească

Ilustrație: Marian Avramescu

După mulți ani de așteptare, mediul academic al legislației rutiere din Pitești a fost extins la nivel național.

Este un demers gândit pentru a elimina o umilință la care erau supuși cei mai mulți agenți de poliție rutieră, de la vârste fragede, înainte de a se putea pensiona la 45 de ani.

Șoselele patriei se umplu de conducători auto care nu știu să citească, tocmai ca șoferii să nu mai manifeste aroganță, invocând capacitatea lor intelectuală în fața oamenilor legii care îi pândesc la colț de stradă, indiferent de condițiile meteorologice și de mirosurile din boscheți.

Este un demers prin care se urmărește readucerea “capului de cretă” la nivelul de cap limpede.

Chiar și reprezentanți ai clasei politice s-au alăturat acestui demers de a le reda autoritatea oamenilor prăzulii din intersecții.

Fostul prefect de Gorj Dan Morega a ales să circule fără permis, tocmai ca să nu mai existe riscul ca un agent să fie ironizat că nu știe să citească.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare