HomeActualitateLocal(Nic)Ușor de ucis vrea Pieleanu ursului din sectorul 5

(Nic)Ușor de ucis vrea Pieleanu ursului din sectorul 5

Ilustrație: Marian Avramescu

Liderii coaliției de guvernare formate de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) l-au ironizat pe primarul sectorului 5, Cristian Popescu – Piedone, pentru că a intrat cu roaba în campania electorală pentru funcția de edil-șef al Capitalei.

Piedone a demonstrat însă că știe unde să deșarte roaba.

Edilul sectorului 5 a dus teancuri cu roaba, la institutul care știe să sondeze adânc, încât el să țâșnească la înălțime, precum petrolul (nu cel din Ploiești).

Expertul sociolog pe care îl mănâncă Pieleanu – mai ales în palma stângă – a reușit să-l umfle pe Cristian Popescu – Piedone, mai ceva decât graficele spoite ale matematicianului aflat momentan în fruntea Primăriei Capitalei, Nicușor Dan.

Totuși, Omul Cu Șobolani și nu numai (gândaci și, mai ales, ciori fițoase care părăsesc incinta doar cu tratamente de jumătate de milion de euro) visează la Pieleanu ursului de sectorul 5 (care, în trecut, și-a marcat teritoriul și în sectorul 4), sperând la o împărțeală cu precizie chirugicală a procentelor între fostul comisar de buticari și măcelarul de Universitar.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare