AcasăActualitateLocalBăsescu a identificat un primar mai fin

Băsescu a identificat un primar mai fin

Ilustrație: Marian Avramescu

Fostul ministru al Transporturilor, primar al Capitalei, președinte și securist dovedit al României, Traian Băsescu, a cărui formațiune politică, Partidul Mișcarea Populară (PMP), și-a asumat că îl va susține pe actual edil-șef, Nicușor Dan, pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Municipiului București, pare să identificat un alt primar mai fin pentru Capitală.

Traian Băsescu este prima persoană care poate confirma că propunerea coaliției formate de Partidul Social Democrat (PSD) și de Partidul Național Liberal (PNL), Cătălin Cîrstoiu, este un fin.

Cu toate acestea, realitatea cotidiană a demonstrat că finii din familia Băsescu nu dau chiar dovadă de finețe.

Din contră, par mai rupți din topor – cum aspiră Cîrstoiu să fie rupt din primar-târnăcop – și bronzați, ca de pe șantierele patriei și cu dantura colorată pe măsură, de la spart “sămințe” negre de floarea soarelui (că dovleacul e doar pentru intelectualii cu capul mare).

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare