HomeFeatured homeNicușor Dan dă la pompă de s-a cocoșat complet,...

Nicușor Dan dă la pompă de s-a cocoșat complet, ca să-l umfle pe Piedone

Ilustrație: Marian Avramescu

Actualul primar al sectorului 5 din Capitală, fost al sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone, a fost serios afectat de dietă, dar și mai mult de cantonamentul de la Rahova.

Astfel, edilul care, pe vremuri, întorcea tarabele cu picioarele în sus, ca să le scuture de “atenții”, când era comisar al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), a ajuns să fie subnutrit pentru o campanie cu greutate, precum cea pentru fotoliul de primar general al municipiului București.

Piedone are însă mare noroc cu actualul edil-șef al Capitalei, Nicușor Dan, care dă la pompă intens, pentru a-l umfla, sperând să desumfle perfuzia plasată de Partidul Social Democrat (PSD) și de Partidul Național Liberal (PNL) pe doctorul ortoped menit să bage în ghips membrul rupt de trei ani și jumătate al urbei.

Nicușor Dan s-a aplecat atât de mult pentru a-i sufla în supapă lui Piedoine, în vederea umflării sale în pene, în sondaje, de s-a cocoșat definitiv, ca-n fanteziiile Gabrielei Firea (singura capabilă să-l facă primar pe eternul candidat pierzător la Capitală).

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare