HomeActualitateLocalBocmobilul, mașinuța ideală pentru a te strecura prin traficul...

Bocmobilul, mașinuța ideală pentru a te strecura prin traficul din Capitală. Necesită doar un antemergător cu cap de cretă, în bolid de la prietenul lui Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul mic de sub Feleac, fostul premier repetat Emil Boc, s-a dezlipit puțin de Silicon Valey-ul sanitar care etanșează WC-urile din Cluj-Napoca și a revenit în Capitală, pentru a ne demonstra că automobilele electrice minuscule reprezintă viitorul, fiind o soluție optimă pentru a te strecurarea în trafic, cât timp ai antemergător cu bolid de lux, cumpărat de la apropiați ai șefului statului.

Bocmobilul, cum a fost numită bricheta electrică supradimensionată pe patru roți, cu care s-a dat fostul premier de buzunar al lui Traian Băsescu, și-a  demonstrat eficiența, în mijlocul săptămânii de lucru și la ore de vârf ale traficului din Capitală.

Mașinuța alimentată de taxele din sectorul IT a demonstrat că poate depăși fără probleme celebrul trafic jalnic din municipiul București, garantat de măsurile primarului general al Capitalei, Nicușor Dan.

Este necesar doar un antemergător cu cap de cretă, tradițional, atașat prin USB la Bocmobil, pentru ca mașinuța să se strecoare ostentativ prin trafic.

Totuși, Bocmobiul s-a dovedit un Boc, pe turcește, în comparație cu Papamobilul, care se ridică, oriunde în lume, peste trafic.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare