AcasăPoliticPresedinte si alti functionariBăsescu cere reintroducerea stagiului militar obligatoriu, pentru că nu...

Băsescu cere reintroducerea stagiului militar obligatoriu, pentru că nu mai avem ospătari instruiți

Ilustrație: Marian Avramescu

Fostul președinte europarlamentarul Traian Băsescu a constat o gravă criză a economiei românești: avem tot mai puțini ospătari care să știe meserie.

Traian Băsescu a identificat și soluția pentru această problemă: reintroducerea stagiului militar obligatoriu.

Astfel, plutoane de ospătari profesioniști vor putea fi formați la restaurantul Cercului Militar Național și la alte structuri strategice.

Se impune și o instruire marinărească, deoarece, după cum a simțit fostul șef al statului pe propria piele, ospătarii din garda actuală nu mai știu cât wiskey să toarne în pahar, astfel încât să nu se scufunde cele patru cuburi de gheață plutitoare.

Ospătarii obișnuiți cu luptele de gherilă, în fața consumatorilor de cursă lungă, au părăsit teritoriul României, de mult timp, fiind implicați acum în operațiuni speciale în Occident, unde finanțarea acestor armate nu a fost neglijată.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare