AcasăActualitateLocalBucureștenii, vizitați iar de Moș Nicuș-O-Laie Căldură

Bucureștenii, vizitați iar de Moș Nicuș-O-Laie Căldură

Ilustrație: Marian Avramescu

Bucureștenii au fost vizitați și noaptea trecută de Moș Nicuș-O-Laie Căldură, care le-a adus la propriu magia iernei în case.

Copiii s-au putut juca și cu țurțuri, dacă ar fi dat drumul la apa caldă de la ghiuvetă.

A devenit o tradiție ca, de trei ani, bucureștenii să-l aștepte pe Moș Nicuș-O-Laie Căldură să intre în locuințele lor, de pe conductele rețelei publice de termoficare.

Moșul i-a invitat și în acest an pe locuitorii Capitalei să viziteze ce a mai rămas din tradiționalul Târg de Crăciun București, amenajat în Piața Constituției, unde se vor simți ca în casele lor, posibil puțin mai încălziți, dacă stau pe lângă butoaiele cu vin fiert sau pe lângă grătarele încinse.

Dar se vor obișnui și cu puțină căldură.

Oricum, le va trece, până când ajung acasă, dacă au norocul să prindă un tramvai renovat la uzina Societății de Trasnsport București (STB) sau un autobuz sau troleibuz-monumente istorice.

Iar dacă îi ia cu călduri când văd prețurile din târg, să aștepte cadourile pe care Termoenergetica le va aduce la avizierul cu întreținerea, în maximum două luni!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare