AcasăSocialEt si cetera socialaOrganizațiile statului român care terorizează civilii mai rău ca...

Organizațiile statului român care terorizează civilii mai rău ca Hezbollah

Ilustrație: Marian Avramescu

Ultimele sondaje realizate de casele de sondare și de marcat de la partidele politice arată că românii înțeleg lupta statului Israel cu teroriștii grupării Hamas.

Principalul motiv pentru care cetățenii din România arată compasiune față de poporul evreu ar fi că și ei sunt asupriți de formațiuni teroriste finanțate direct, chiar de statul nostru.

Exemple de formațiuni finanțate de statul român, care terorizează cetățenii din țara noastră:

În Capitală:

  • Termohamasetica – organizația teroristă finanțată de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care acționează pentru criogenizarea populației Bucureștiului;
  • SeTeBisis – organizație teroristă care acționează pentru topirea bucureștenilor de vii, în timpul verii, și întoxicarea acestora, pe tot parcursul anului, prin expunerea la mirosuri specifice persoanelor cu netunsori precum cea a primarului Nicușor Dan. Organizația este cunoscută să recurgă și la acte de violență fizică, la fiecare frânare, și mai ales pe liniile de tramvai.

În tot teritoriul:

  • ANAF e-n bar! – organizație teroristă concentrată pe război economic contra populației;
  • MS-BOR – coaliție de organizații teroriste din Sănătate care comit genocid și trimit aparținătorii victimelor ostatici la mafia care suprataxează intrarea în buncărele de o persoană;
  • Casa Anti-poporului – organizația ce reunește toți capii formațiunilor teroriste;
  • Guvhernzbollah – organizația teroristă centrală care adună prada din taxe și impozite de la populație și o împarte către grupările din teritoriu.
Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare