HomeActualitateLocalBurduja, dacă nu primar, măcar artist stradal

Burduja, dacă nu primar, măcar artist stradal

Ilustrație: Marian Avramescu

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru fotoliul de primar general al Capitalei, Sebastian Burduja, a vrut să demonstreze că nu i-a sărit nicio coardă când a vorbit despre București – port la Marea Neagră și despre tunele care să traverseze municipiul.

Sebastian Burduja și-a luat chitara și a cântat, pentru a demonstra că are toate corzile la el.

Dacă voturi pare că nu izbuștește să strângă, măcar ceva bănuți, din postura de artist stradal, are potențial să adune.

Burduja se joacă însă cu primejdia, alegând să cânte prin zone din Centrul Istoric al Capitalei, unde zgomotul excesiv poate fi repede compensat cu o cărămidă desprinsă de pe fațada unei clădiri.

Prin urmare, nici din ipostaza de cântăreț Burduja nu poate să vibreze.

Cu chitara lui Burduja la colț de stradă și cu Nicușor Dan care își va lăsa din nou “boschetul” rebel, cum ne-a obișnuit, dacă va obține un nou mandat de edil-șef, nu mai e nevoie să te deplasezi până în Deltă, “omul în sălbăticie” vine în Capitală.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare