HomeActualitateLocalNicușor Dan în enciclopedia LaRuși

Nicușor Dan în enciclopedia LaRuși

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, demonstrează din nou că orice naște din familia de AUR a clanului George Simion, tot de la ruși mănâncă.

În ciuda banilor curați ca lacrima, după ce au fost spălați prin Neva, Nicușor Dan nici ciorbă rusească nu a mâncat și nici gura nu îi miroase a borș în acestă campanie electorală.

Actualul edil-șef al Capitalei ne demonstrează din nou – în caz că mai existau bucureșteni cu dubii – că el, George Simion și Diana Șoșoacă sunt din același aluat din care se fac blaturi cu Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL), în vederea Uniunii Sugrumăm România (USR).

Diferența între cei trei politruci care “doar se sfătuiesc din când în când” (vorba lui Nicușor Dan) cu oameni de afaceri pro-ruși este că Diana Șoșoacă mai are ceva SOS, în timp ce Nicușor Dan rămâne un primar fără sare și fără piper, dar cu salată creață pe cap, lăsată să crească timp de aproape patru ani și culeasă pentru afișele din campanie, cu toată fauna din ea.

Într-adevăr, după un mandat de primar al lui Nicușor Dan poate deveni subiect pentru Enciclopedia Larousse.

El rămâne fidel enciclopediei LaRuși, că așa e în afaceri cu rechinii imobiliari “ăia buni”.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare