AcasăFeatured homeCandidatura Gabrielei Firea, plagiată de Ponta

Candidatura Gabrielei Firea, plagiată de Ponta

Ilustrație: Marian Avramescu

Gabriela Firea a ajuns de la candidatul deocamdată, la candidatul posibil, la candidat la candidatură și acum la candidat plagiat la fotoliul de primar general al Capitalei.

Victor Ponta, consilier al premierului Marcel Ciolacu, este acum vehiculat drept candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru un mandat de edil-șef.

După episodul Colectiv, acum Ponta vrea să-i ardă pe toți bucureștenii, dacă se tot plâng că sub Nicușor Dan le este vrig.

Gabriela Firea îl poate acuza pe Victor Ponta că i-a plagiat ideea de a-i mai oferi o șansă la primărie lui Nicușor Dan.

Totuși, Marcel Ciolacu o asigură însă pe Firea că mai poate fi candidată la un titlu de doctor, că după plecările liberalilor Nicolae Ciucă, Sorin Cîmpeanu și Lucian Bode e criză de “doftori” în Guvern.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare