HomeActualitateLocalOamenii aduși în Primăria Capitalei de Firea și Oprescu...

Oamenii aduși în Primăria Capitalei de Firea și Oprescu stau liniștiți sub Nicușor Dan

Ilustrație: Marian Avramescu

Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan a reușit să-și asigure votanți noi, în ciuda numeroaselor nemulțumiri ale locuitorilor Capitalei.

Nicușor Dan a reușit, în peste trei ani de mandat, să le atragă simpatia oamenilor aduși în Primăria Municipiului București (PMB) de foștii edili Gabriela Firea și Sorin Oprescu.

Actualul primar general nu i-a deranjat cu absolut nimic, timp de aproape un mandat, pe toți oamenii aduși de Firea și Oprescu în PMB, ca aceștia să-și poată descoperi o activitate care să le umple timpul liber, când nu servesc interesele edilului-șef.

În ciuda presiunilor din partea “haștagiștilor” care încă îl mai susțin, la rece (ca-n apartamentele din Capitală racordate la sistemul public de termoficare) Nicușor Dan a reușit să-i lase pe oamenii famigliilor Firea și Oprescu să joace împreună table și șeptică, neliniștiți, în birourile și holurile Primăriei Bucureștilor.

Barbutul se joacă doar pe contracte publice în instituția publică menționată!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare