AcasăActualitateLocalCarmen Dan, probleme la analizele pentru condus. Mașina, ministerul...

Carmen Dan, probleme la analizele pentru condus. Mașina, ministerul sau noul partid al lui Dragnea?

Ilustrație: Marian Avramescu

Fostul ministru al Afacerilor Interne de sub Dady Liviu Dragnea, Carmen Dan, a avut ocazia de a-și vizita una dintre structurile pe care le-a avut în subordine.

Carmen Dan a fost audiată de Poliție, într-un dosar privind fișe medicale false destinate obținerii permisului auto.

Se pare că și fosta șefă de la Interne a solicitat o astfel de fișă.

Nu este clar încă, dacă fostul ministru se temea că nu se încadrează în parametri medicali pentru a conduce un automobil sau pentru a deține o funcție politică.

Surse din anchetă ne-au mărturisit că oricum actuala clasă politică de pe Dâmbovița nu este cu analizele medicale la zi.

Totuși, indiferent de rezultatele medicale reale care ar fi obținute de Carmencita, este limpede că nimeni nu poate conduce noua formațiune politică pe care o gătea influencerul-gospodină Liviu Dragnea, indiferent câte tomate de Teleorman ai adăuga la rețetă.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare