AcasăPoliticParlamentO altă gospodină politică, după Dragnea. Ciucă frământă aluatul,...

O altă gospodină politică, după Dragnea. Ciucă frământă aluatul, dar blatul e pregătit de Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu

După Dragnizarea președintelui Uniunii Salvați România (USR), Cătălin Drulă, care vedea cum el și colegii săi de partid sunt vânați de Justiție, și mai mulți lideri de formațiuni politice sunt tentați să urmeze exemplul fostului lider social-democrat Liviu Dragnea.

Cel mai recent exemplu este cel al președintelui Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ionel Ciucă.

Acesta a îmbrăcat șorțul de gospodină cu mustață al lui Liviu Dragnea și aspiră la o carieră de influencer culinar precum cea a părintelui tomatei de Teleorman.

Nicolae Ciucă a ieșit la televizor pentru a le împărtăși gospodinelor pasiunea sa pentru sarmale și frământat aluatul, chiar în prag de Ajun.

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, îi sugerează însă lui Nicolae Ciucă să nu se frământe cu gândul că va fi viitorul lider de la Palatul Cotroceni.

O fi Nicolae Ciucă gospodina care frământă aluatul, dar tot Marcel Ciolacu este cel care pregătește blatul cu PNL, cu puține condimente maghiare de la UDMR.

PSD e pregătit să folosească aluatul frământat intens de Nicolae Ciucă și alți membri ai PNL, pentru a prăji gogoșile ce vor fi servite românilor în anul electoral viitor.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare