AcasăActualitateLocalCiolacu a exagerat cu micii de 1 Mai: nasturii...

Ciolacu a exagerat cu micii de 1 Mai: nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu

Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici cu pâine și muștar.

Pentru a-și arăta susținerea față de mediul de afaceri românesc, Marcel Ciolacu a făcut vânzare mare.

Problema este că, probabil de la prea mult bicarbonat, stomacul șefului Executivului s-a umflat precum deficitul bugetar.

Drept consecință, premierului i-au sărit mai mulți nasturi de la sacou și de la cămașă, lăsând la vedere tricoul cu mesajul “Votați Piedone!” pe care Ciolacu îl poartă pe dedesubt.

Pentru a o liniști pe candidata Partidului Social Democrat (PSD) la funcția de primar general al Capitalei, Gabriela Firea, liderul PSD a arătat că tricoul cu mesaj electoral pro-Piedone era pătat de muștar, în timp ce mesajul său de susținere al doamnei de Voluntari și campania acesteia rămân imaculate.

La cât o să ne vândă gogoși cu cremă maro în campaniile electorale din acest an, Ciolacu nici mititei n-a mâncat și nici muștar nu are pe mustață.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare