AcasăActualitateLocalNicușor, dormi liniștit! De Firea se ocupă Ciolacu

Nicușor, dormi liniștit! De Firea se ocupă Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care visează la un nou mandat de edil-șef, poate să mai ia o pauză de la dat fără număr în campania electorală cu banii “din donații”.

La cât de mult o ajută președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, pe candidata formațiunii sale politice la funcția de primar general, Gabriela Firea, să urce în sondaje, actualul edil-șef poate să mai renunțe la cerșit bani de campanie și poate chiar și la “șpaga cărată în pungă de plastic” de către actualul său susținător președinte al Forței Dreptei, Ludovic Orban (așa a zis Nicușor Dan și am înțeles că domnia-sa nu minte).

Oricât ar investi Nicușor Dan în panouri publicitare, promovare pe Facebook și sondaje în care să-l umfle pe Cristian Popescu – Piedone cu pompa, tot nu deține resursele de a o prăbuși în campanie pe Gabriela Firea, așa cum “o face” Marcel Ciolacu.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare