AcasăFeatured homePNL a așteptat PSD la salvarea coaliției: Poftiți prin...

PNL a așteptat PSD la salvarea coaliției: Poftiți prin noi înșine!

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Klaus Iohannis poate schia liniștit, coaliția de guvernare formată de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) fiind salvată!

Momentul de inspirație a survenit în această dimineață, când lideri ai social-democraților au vizitat sediul de pe Strada Modrogan, pentru încă o rundă.

Acolo, pesediștii au găsit mesajul de întâmpinare: Poftiți prin noi înșine!

La aceasta, fostul premier Mihai Tudose și-a scos șurubul împrumutat de la podul de la Brăila din genunchiul drept și a călcat cu stângul pe Dreapta lui Ciucă.

După scurte tratative, liberalii au ieșit mai călcați și parfumați ca oricând, cu europarlamentarul Rareș Bogdan în frunte, prin pesediștii înșiși.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare