AcasăActualitateLocalCiolacu insistă să-l scoată pe Nicușor Dan din primărie...

Ciolacu insistă să-l scoată pe Nicușor Dan din primărie și nu o anunță pe Firea candidat

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, pare determinat să nu-l mai vadă pe Nicușor Dan primar general al Capitalei.

Doar așa se explică lipsa anunțului că Gabriela Firea este candidatul PSD pentru funcția de edil-șef.

În ciuda presiunii familiei tradiționale de Voluntari Firea – Pandele, care se pare că dorește să mai dea o șansă lui Nicușor Dan la un al doilea mandat, liderul social democraților rămâne impasibil și nu îi permite gospodinei călare pe mătură din Ilfov să aterizeze candidat.

Useriștii și ceilalți doi susținători ai lui Nicușor Dan pregătesc un protest prin care să-i ceară lui Marcel Ciolacu s-o anunțe candidat pe Firea.

Poate singura speranță a actualului edil-șef de a-l determina pe Ciolacu să i-o mai pună pe Gabriela Firea pe tavă ar fi să-l delege pe susținătorul său președintele Forței Drepte, Ludovic Orban, să plimbe punga de plastic cu bani și pe la taraba cu covrigi de Buzău.


Se pare că nici Orban nu mai are vigoarea de acum ceva ani, la plimbat punga.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare