AcasăPoliticPresedinte si alti functionariIohannis are dreptate: Președintele nu se joacă la masa...

Iohannis are dreptate: Președintele nu se joacă la masa verde! Am văzut ce rău e când se joacă pe verdele teren de gol și în Capul Verde

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Klaus Wer(n)der Iohannis a avut dreptate, când a declarat de la Consiliul European, că prima funcție din statul român nu se joacă la masa verede.

Am putut vedea foarte bine cu toții cât de nefericit este rezultatul când președintele se joacă și pe o suprafață verde mult mai mare, cum este terenul de joc.

Ba, mai mult, am putut observa cât de nociv este pentru politica internă, ca șeful statului să se joace în Capul Verde.

Practic, Klaus Iohannis și-a sacrificat cel de-al doilea mandat de președinte, pentru a ne determina să înțelegem cât de important este să fim mult mai precauți când alegem persoana care va ocupa prima funcție în stat, pentru următorii cinci ani.

Sfat: măcar în ziua în care vom fi chemați să punem ștampila pe numele celui pe care ni-l dorim la Palatul Cotroceni, nu fumați verde înainte!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare