AcasăActualitateLocalCîrstoiu le recomandă bucureștenilor să meragă pe jos; măcar...

Cîrstoiu le recomandă bucureștenilor să meragă pe jos; măcar să aibă clienți la ortpedie dacă pierde primăria

Ilustrație: Marian Avramescu

Candidatul alianței formate de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) pentru funcția de primar general al Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, pare să-și pregătească un plan de rezervă în cazul în care va da greș în campania electorală.

La un eveniment al social-democraților bucureșteni, medicul ortoped Cătălin Cîrstoiu le-a explicat cetățenilor că, în Capitală, cea mai bună modalitate pentru deplasare este mersul pe jos.

Recomandat este chiar mersul pe jos prin zona centrală a Capitalei, prin gropile amenajate de ACTUALUL EDIL-ȘEF, Nicușor Dan.

În aceste condiții, chiar dacă va rata Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu își asigură potențiali clienți pentru bisturiul său.

Oricum, pentru campania electorală pare să nu și-l fi ascuțit.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Din nefericire, poza inserată în text nu este un pamflet!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare