HomeStiriParlamentul şi Guvernul anunţă trecerea în nefiinţă a Comisiei...

Parlamentul şi Guvernul anunţă trecerea în nefiinţă a Comisiei Nana

Guvernul şi Parlamentul sunt alături de dl. Victor Ponta în greaua pierdere suferită prin încetarea din viaţă a Comisiei Nana. A fost un copil de suflet al Prim-Ministrului şi care, de-a lungul scurtei sale existenţe, s-a luptat din greu cu teroarea băsistă şi braţul ei înarmat – Mafia italiană. În aceste triste momente, trecem în uitare şi greşelile făcute când, cercetând prea adânc retrocedările de la Nana, a ajuns la ilegalităţile vechilor şi credincioşilor primari PSD, pe atunci PDSR sau cum Dumnezeu se va mai fi numit Partidul.

Vinovăţia nelegitimului Preşedinte este clară pentru toată lumea pentru că, aşa cum a demonstrat mereu dl. Premier, “trebuie să fie ceva necurat la mijloc dacă e vorba de Băsescu”. Din păcate, argumentul de bun simţ nu este luat în considerare de actuala Justiţie, ce stă sub papucii uitaţi la Cotroceni de dna Udrea. Decedata ne-a fost dragă tuturor, s-a mâncat o pâine albă pe diurnă în timpul investigaţiilor. Doamna Firea s-a simţit ca acasă, la Voluntari, citind registrele agricole şi actele de împroprietărire pline de nereguli.

Îi spunem azi adio celei plecate şi ne exprimăm adâncile regrete faţă de foştii ei membri că nu s-au alocat mai multe fonduri, din cauza austerităţii aduse în România de moşierul-marinar. Odihneşte-te în pace, Comisie scumpă, nu te vom uita niciodată!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare