AcasăActualitateLocalClotilde Armand, o nouă probă olimpică: 100 m saci

Clotilde Armand, o nouă probă olimpică: 100 m saci

Ilustrație: Marian Avramescu

În anul olimpic 2024, politicienii au trecut l-a sărit gardul sau chiar calul, în campaniile din ceea ce în România este anul maratonului de alegeri.

În sectorul 1 al Capitalei, primarul pregătit să fie lansat peste gard, cu sau fără prăjină, Clotilde Armand, i-a pus pe membrii din secțiile de votare la o nouă probă de anduranță.

Proba feminină olimpică de 100 metri garduri a fost înlocuită cu una dedicată atât bărbaților, cât și femeilor de peste 100 metri saci.

Participanții au luat startul târziu din secțiile de votare, au cărat sacii încărcați/descărcați de voturi, iar apoi au trebuie să reziste aproape 30 de ore la un show de supraviețuire ce îl depășește pe cel difuzat la televizor cu vedete autohtone.

Între timp, primarul-gimnast Clotilde Armand mai are câteva luni bune în care să facă sfoara și șpagatul între Primăria Sectorului 1 și Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Problema este că meciurile ei se văd exclusiv pe Facebook, iar pe teren nu e urmă de ele.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare