AcasăActualitateDacă nu era PNL, după deflagrațiile în lanț ale...

Dacă nu era PNL, după deflagrațiile în lanț ale DNA și ale DIICOT, PSD rămânea fără membri

Din cauza ultimelor explozii în lanț ale Direcției Naționale Anticorupție (DNA) și ale Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Partidul Social Democrat (PSD) riscă să rămână fără membri în teritoriu, chiar în prag de an cu alegeri locale și nu numai.

Mare dreptate a avut Dady Dragnea, când spunea că DNA și serviciile vor distruge politica românească, dacă a ajuns un președinte de consiliu județean din cel mai mare partid al țării să adune șpăgi din cea mai săracă zonă a teritoriului.

Se mai fâsâie două conducte sau cisterne și așa va ajunge PSD să-și caute candidați la agențiile județene pentru forță de muncă.

Salvarea formațiunii politice conduse de Marcel Ciolacu vine însă de la Partidul Național Liberal (PNL) care își metamorfozează membrii în pesediști, mai repede decât ar spune Nicolae Ciucă “ăăăă pește ăăăă”.

Astfel, are balta pește, PSD-ul se mărește și DNA mai are de unde să prindă câte-o hâță social-democrată de crescătorie PNL/PD-L.

Evident, din sportivitate, ca să nu-l supărăm pe cel de sus din deal, de la Palatul Cotroceni, peștii mari prinși în plasă trebuie eliberați în politica de pe Dâmbovița, ca să se bucure de ei și electoratul care dau cu bățul în baltă, pentru pomeni electorale, în sezonul de campanie.

Mai ales că la balta de la Palatul Victoria e plin sezon de depunere a icrelor pentru anul electoral 2024.

Ilustrație: Marian Avramescu

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare