HomeActualitateLocalCoaliția sondează după un medic care să scoată Fi(e)rea...

Coaliția sondează după un medic care să scoată Fi(e)rea PSD și după un arhitect care să proiecteze alt bazin pentru rechinii imobiliari, fără peninsula Plicușor Dan

Ilustrație: Marian Avramescu

Coaliția de guvernare formată de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) sondează din greu – mai rău ca austriecii de la OMV în Marea Neagră, la schimb cu aderarea României în spațiul de liberă circulație Schengen – pentru a surpa stratul superficial de susținere rămas sub actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, înaintea alegerilor locale din acest an.

La semnul dat de mâna stângă ridicată a președintelui PSD, Marcel Ciolacu, sociologii coaliției au sondat, până când au scufundat-o pe Gabriela Firea sub nivelul bălților din județul Ilfov.

În ciuda sondărilor extrem de adânci, PNL nu l-a putut scoate la suprafață pe Sebastian Burduja.

Acesta se poate reorienta la o candidatură în sectorul 1 al Capitalei, dus sub nivelul mării de edilul Clotilde Armand.

Acum, coaliția sondează după un medic, care să opereze Fi(e)rea din PSD și după un urbanist care să-l scoată pe Nicușorul bălții din apele calme cu rechini imobiliari, în care se scaldă, gustându-le guvizii și plângându-se că apa-i rece.

Doar bucureștenii cu locuințe racordate la rețeaua publică de termoficare nu au dreptul să se mai plângă de apă rece.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare