HomeFeatured homeMatematicianul fără ecuație în primărie, jonglează cu procentele PSD...

Matematicianul fără ecuație în primărie, jonglează cu procentele PSD și PNL, de dragul radicalului cu Firea

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, nu a mai suportat să se abțină, afirmându-și public, pe Facebook, dragostea și, mai ales, dependența față de precedentul edil-șef, Gabriela Firea.

Nicușor Dan a scos din mânecă un sondaj comandat, din care a exclus-o pe Gabriela Firea, doar pentru a determina coaliția de guvernare formată de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) să o introducă în cursă pe marea doamnă de Voluntari.

Actualul edil-șef l-a umflat pe primarul sectorului 5, Cristian Popescu – Piedone, în sondaje, aproape readucându-l la dimensiunile care l-au consacrat, când era la Protecția Consumatorului și, apoi, în fruntea administrației publice locale a sectorului 4.

În schimb, lui Sebastian Burduja i-au scăzut toate investițiile din fosta nomenclatură securistă.

Matematicianul fără nicio ecuație în administrația publică, Nicușor Dan, încearcă să contrabalanseze procentele Partidului Social Democrat (PSD), însă îi dă cu virgulă și îi rezultă un eșec electoral care tinde către infinit.

Ecuație pentru matematicianul asistat social timp de patru ani, vis a vis de Grădina Cișmigiu: Cât de mult trebuie să se apropie de mulțimea vidă coloana vertebrală a unui primar, ca acesta să candideze pentru un nou mandat, după ce constată că a scăzut cu 10 – 15% minimum electoratul său, după aproape patru ani de mandat?

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare