HomeActualitateLocalCristos a înviat! Cîrstoiu, nu!

Cristos a înviat! Cîrstoiu, nu!

IlustrațieȘ Marian Avramescu

Cristos a înviat! Despre Cîrstoiu, acum puțin timp, candidatul comun pentru funcția de primar general al Capitalei din partea coaliției formate de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL), nu se poate spune în niciun caz acest lucru, în perspectivă politică.

Aceasta, cu toate că lui Cătălin Cîrstoiu i s-a acordat o perioadă semnificativ mai mare pentru a învia, fiind îngropat de liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu respectiv Nicolae Ciucă, devreme, cu ceva săptămâni înainte de Paște.

Când s-au dus la sediul partidului stat, unde a fost îngropat Cîrstoiu, Gabriela Firea „și cealaltă” Burduja nu l-au mai găsit pe comunul candidat, dar nici nu au putut da vestea că a înviat.

Cătălin Cîrstoiu este la fel de viu ca speranțele PSD și PNL de a mai obține funcția de edil-șef.

Cu toate că Traian Băsescu s-a crezut un dumnezeu al politicii de pe Dâmbovița, finii săi par să rămână muritori de rând.

Cătălin Cîrstoiu s-a dovedit, într-un final, doar un miel jertfit, încă neclar cu ce rost.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare