AcasăActualitateLocalCum PMP să-l susțină ai lui Băsescu pe Nicușor...

Cum PMP să-l susțină ai lui Băsescu pe Nicușor Dan, contra finului?

Ilustrație: Marian Avramescu

Partidul Mișcarea Populară (PMP), al cărui tătic este fostul președinte Traian Băsescu și-a asumat că îl va susține pe actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, pentru un nou mandat de edil-șef, precum fundația din electrocasnice uzate utilizată la fundația autostrăzilor moderne din țara noastră.

Dan este candidatul susținut (Nic)ușor de PMP, dar familia, clădită pe fundație de sticle goale de wiskei rezultate din atențiile pacienților, tot famiglie rămâne.

Nicușor Dan stă bine susținut de partidul consacrat băsist, așa cum se sprijină președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, pe scaunul coaliției de guvernare rămas în două picioare, după debarcarea parțială de la guvernare a Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR), cum bine explica liderul Kelemen Hunor.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare