HomeFeatured home10 aspecte prin care Nicușor Dan deosebește rechinii imobiliari...

10 aspecte prin care Nicușor Dan deosebește rechinii imobiliari buni de cei răi

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, demonstrează noțiuni avansate de zoologie, fiind capabil să facă diferența între rechinii imobiliari buni și cei răi.

Mai mult decât atât, edilul-șef știe exact cu cât trebuie hrăniți rechinii imobiliari domestici și când le este foame mai rău.

Iată 10 criterii prin care Nicușor Dan reușește să deosebească rechinii imobiliari buni de cei răi:

  1. În primul rând, rechinii imobiliari buni ridică rapid cozile în fața primarului general.
  2. Primarul general ridică instant coada în fața rechinilor imobiliari buni pentru el.
  3. Rechinii imobiliari răi sunt, în mare parte, de culoare roșie și au un apetit semnificativ, în timp ce rechinii imobiliari buni împart prada cu mâna care îi hrănește, mai ales în campania electorală.
  4. Rechinii imobiliari răi migrează către București, din apele tulburi ale Ilfovului, în timp ce rechinii imobiliari buni se ascund în spatele vegetației, mimând ecologie.
  5. Rechinii imobiliari răi în toată Firea prezintă adesea sârme la interior, în timp ce rechinii imobiliari buni sunt recunoscuți să agațe ei primarul în cârlig.
  6. Rechinii imobiliari răi sunt braconați cu becul, în timp ce rechinii imobiliari buni fură curent, până când lasă Capitala în beznă.
  7. Rechinii imobiliari răi mănâncă momeală la plic, în timp ce rechinii imobiliari buni vin ei cu Plicușor la primărie.
  8. Rechinii imobiliari răi lasă primarul baltă, în timp ce rechinii imobiliari buni lasă edilul ca peștele în apă.
  9. Rechinii imobiliari răi vin cu prada în pungi de plastic, precum cele pe care le vedea Nicușor Dan înainte la Ludovic Orban, în timp ce rechinii imobiliari buni știu să sponsorizeze ONG care trebuie.
  10. Rechinul imobiliar bun este de fapt peștele primarului!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare