AcasăActualitateLocalDacă nici acum nu câștigă primăria, Firea mai are...

Dacă nici acum nu câștigă primăria, Firea mai are o șansă când ajung rezultatele programului de fertilizare la vârsta de votare

Ilustrație: Marian Avramescu

Candidata Partidului Social Democrat (PSD) – nu și a lui Marcel Ciolacu – pentru funcția de primar general al Capitalei, Gabriela Firea, nu are motive să renunțe la planurile sale pentru București, în cazul unei înfrângeri în alegerile de duminică.

Poate acum nu are suficienți alegători, dar peste minim 14 – 15 ani, când copiii născuți din fondurile ei de fertilizare oferite la Primăria Capitalei sau la Ministerul Familiei vor ajunge la vârsta care să le permită votul, situația are potențial de schimbare radicală.

Mai ales că actualul edil-șef, Nicușor Dan, este așteptat să mai aibă un copil și la vârsta de 70 de ani (și aceasta, în condițiile în care la el doar pe freză pare să se fi aplicat tratament de fertilizare).

Singura problemă a Gabrielei Firea ar mai pute-o reprezenta exodul tinerilor la studii în străinătate.

Dar la modul în care se mai promovează examenul național de bacalaureat, riscul pare extrem de redus.

Părinții potențialilor votanți de peste ani sunt acum nicușoriști, în ciuda ajutorului  Voluntar(i) primit.

Ei sunt tineri boemi și visează ca Nicușor Dan să facă Bucureștiul așa cum era Vama Veche la începuturi.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare