AcasăActualitateLocalPartea bună: Nicușor Dan a fost în Australia; partea...

Partea bună: Nicușor Dan a fost în Australia; partea rea: n-a rămas acolo

Ilustrație: Marian Avramescu

Un document creat cu nu prea inteligență artificială și azvârlit în ciormolița din oline-ul de campanie i-a mai dat primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, motiv să se victimizeze că e numit turnător la Securitate, dar, în același timp, să se laude că a fost olimpic la matematică, nu la Cangurul, ci în țara cangurilor.

Și după anunțul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), s-a lămurit că documentul fals a fost creat fără minim de inteligență artificială sau naturală.

Totodată, veste bună, pentru nicușoriști: să se bată cu pumnul în piept că au votat un olimpic care a mers în Australia.

Motiv de tristețe pentru bucureșteni: Nicușor Dan nu a rămas în Australia.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare