AcasăActualitateLocalDacă poștașii știau să-și țină pensionarii decedați în viață,...

Dacă poștașii știau să-și țină pensionarii decedați în viață, cum făcea Dragnea cu votanții, nu mai aveau nevoie de grevă pentru a-și crește veniturile

Ilustrație: Marian Avramescu

Fostul premier și președinte al Partidului Social Democrat (PSD) Liviu Dragnea le oferă o lecție de viață din Teleorman poștașilor din întreaga țară.

În cazul în care erau capabili  de a-și menține pensionarii decedați loiali în viață, poștașii nu s-ar mai fi regăsit în situația de a aștepta mila Guvernului Marcel Ciolacu pentru a obține majorări salariale.

Pe vremea liderului Liviu Dragnea, morții nu doar că recepționau de unii singuri plicurile cu “atențiile” din partea partidului stat, dar erau capabili să țintească și cu ștampila în careul necesar.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare