AcasăPoliticParlamentDe 1 Aprilie, Ciolacu i-a asigurat pe liberali că...

De 1 Aprilie, Ciolacu i-a asigurat pe liberali că nu vor fi păcăliți: Ciucă va fi președinte! De scară de bloc sau măcar blocnotes

Ilustrație: Marian Avramescu

De internaționala Zi a Păcălelii, 1 Aprilie, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, le-a demonstrat liderilor Partidului Național Liberal (PNL) că nu sunt păcăliți că Ciucă al lor va fi președinte, cu susținerea tuturor social-democraților.

Din informațiile obținute de Academia Cațavencu, PSD caută deja intens o scară de bloc unde funcția de președinte să fie vacantă și să poată fi ocupată de Nicolae Ciucă.

Cu toate că este vorba de un plan al PSD, lui Ciucă nu i se caută neapărat o scară într-un bloc comunist.

Experiența militară a generalului Ciucă îl recomandă pe acesta și pentru funcția de președinte de scară al unui bloc pentru cadre militare.

În cel mai rău caz, generalul Nicolae Ciucă va fi președinte de blocnotes.

Nici această funcție nu este de neglijat, având în vedere că legende ale primului eșalon fotbalistic al României, precum Claudiu Răducanu (fost la FCSB sau la Steaua – depinde la ce instanță vă raportați) și-au arătat disponibilitatea de a se muta într-un blocnotes.

Proiectul lotului roș-albastru în blocnotes pare să fi fost abandonat, chiar din lipsa unui președinte de scară/pagină precum Nicolae Ciucă.

Poate acum Gigi Becali sau Clubul Sportiv al Armatei Steaua vor reveni la vechile planuri.

Mulți bucureșteni ar dori ca Nicolae Ciucă să le fie președinte de scară într-o iarnă sub administrația publică locală condusă de Nicușor Dan, ca să se poată bucura și generalul de binele pe care PNL l-a făcut Capitalei, în parteneriat cu PNL.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare