AcasăActualitateLocalDe Bobotează, Ciucă, botezat pesedist de Ciolacu

De Bobotează, Ciucă, botezat pesedist de Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu

De Bobotează, după prea mult timp de așteptare, președintele Partidului Național Liberal (PNL) și al Senatului, Nicolae Ionel Ciucă, a fost botezat pesedist de către sfântul pentru el, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu.

Nicolae Ciucă a fost, cu mult timp înaintea zilei sale de nume, pe care o va sărbători mâine cu sarmale oltenești, cireașa de pe tortul PSD și bomboana de pe coliva PNL.

De Bobotează, Nicolae Ciucă a fost dat pe apa sâmbetei, laolaltă cu partidul pe care îl conduce, după ce a fost cufundat, în repetate rânduri, adânc în PSD.

De cealaltă parte, premierul Marcel Ciolacu s-a spălat pe mâini și de viitoarele creșteri de prețuri, taxe și impozite, care se vor vărsa tot în capul PNL.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare