AcasăPoliticPresedinte si alti functionariIohannis îi înțelege cel mai bine pe fotbaliștii Naționalei....

Iohannis îi înțelege cel mai bine pe fotbaliștii Naționalei. Și el pierdut la scor de neprezentare în fața unui olandez

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Klaus Werner Iohannis îi încurajează pe jucătorii echipei naționale de fotbal a României, după înfrângerea 0 – 3 în fața reprezentativei Țărilor de Jos din optimile Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024.

Șeful statului știe cum este să fii bătut la scor de neprezentare de către un olandez.

Tricolorii au încasat totuși golul al treilea pe final de partidă, când au fost nevoiți să lase garda jos.

La pauză Batavii conduceau doar cu 1 – 0, iar în primul sfert de oră, România a luat cu asalt careul advers.

În cazul partidei pentru funcția de secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), olandezul Mark Rutte a avut 3 – 0 contra lui Klaus Iohannis încă de la vestiare.

Practic, Iohannis a fost învins înainte să iasă pe teren.

Tricolorii au plecat cu patru puncte de la EURO 2024, în timp ce Iohannis n-a reușit să obțină nici măcar un punct de la antioccidentalul premier maghiar Viktor Orban.

Naționala Olandei s-a luptat cu tricolorii, chiar prea dur, în timp ce Rutte n-a trebuit să dea nici măcar o pasă în meciul cu Iohannis.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare