AcasăActualitateLocalDeca, apel la profesori să mai lase Solitair-ul de...

Deca, apel la profesori să mai lase Solitair-ul de pe platforma de corectură online: Nu are experiența celei din Ministerul Educației

Ilustrație: Marian Avramescu

Holograma președintelui Klaus Iohannis la CONDUCEREA Învățământului, Ligia Deca, le solicită profesorilor care corectează digital lucrările scrise de la simularea Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VIII-a să mai reducă timpul petrecut pe Solitaire.

Aceasta, deoarece platforma și rețeaua destinate acestui proces sunt încă în fază de testare și nu pot face față unei solicitări cum ar fi, de exemplu, din partea funcționarilor care lucrează în Ministerul Educației.

Rețeaua sediului de pe Strada General H.M. Berthelot din Capitală a fost antrenată zeci de ani de către oamenii instituției, pentru a face față orelor prelungite de Solitaire, petrecute în timp ce elevi sau profesori așteptau la porți, cu solicitări încărcătoare de sistem, precum bani de transport.

Rețelele de internet și platforma contractate de minister pentru această evaluare digitală au fost proiectate să lucreze în ritmul părintelui proiectului România Educată.

Așa că, taci și înghide, domn profesor, precum doamna ministru la cârciuma de vis a vis de birou, după program, evident!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare