AcasăActualitateLocalDigitalizarea școlilor chiar funcționează în România Educată: WC-ul din...

Digitalizarea școlilor chiar funcționează în România Educată: WC-ul din fundul curții, vopsit în culorile PNL, cu doar un SMS

Ilustrație: Marian Avramescu

Ultima vizită a ministrului Educației, Ligia Deca, în județul Argeș, a demonstrat că digitalizarea școlii românești chiar funcționează extrem de eficient.

Cu un simplu SMS transmis de unicul consilier al ministrului Deca eliberat de sarcina de a șterge mesajele nefavorabile de pe pagina de Facebook a Ministerului Educației, WC-ul din curtea vizitată de proiecția Președintelui Klaus Iohannis la șefia învățământului a fost spălat și vopsit în culorile Partidului Național Liberal (PNL).

Chiar și cadrele didactice au fost încântate că cel de-al doilea partid aflat la guvernare a fost pus la locul său prin digitalizare.

Se pare că și clorul aruncat peste hasnaua din curtea școlii a fost achiziționat online, pe ultima sută de metri, pentru a o putea primi pe Ligia Deca.

Din nefericire, toaleta din fundul curții, renovat din străfundurile proiectelor din “România Educată” a fost vandalizat de suporteri ai echipei de fotbal FC Argeș, care, din cauza culorilor PNL, au crezut că rivalii de la Petrolul Ploiești și-au organizat WC la ei în curte.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare