HomeActualitateLocalDin munții de mizerii produși de Clotilde Armand, președintele...

Din munții de mizerii produși de Clotilde Armand, președintele PNL Sector 1 vede doar găinaț de porumbel

Ilustrație: Marian Avramescu

Un raport recent al Curții de Conturi a României scoate la suprafață numeroase mizerii ascunse sub preș de administrația publică locală condusă de primarul Clotilde Armand, în afară de celebrele maldăre de gunoi lăsate în văzul tuturor, pe troatuarele din sectorul 1 al Capitalei.

Cu toate acestea, din munții de mizerii în valoare de aproaximativ 140 milioane euro, președintele interimar al filialei PNL Sector 1, George Tuță, vede doar găinațul de porumbele de pe băncile din parcuri.

În timp ce edilul Clotilde Armand scufundă cel mai bogat sector al Capitalei într-un rahat din care cu greu mai poate fi extras, președintele PNL Sector 1 freacă banca, ca să scape de spârcâieli de înaripată zgornită, prin sărăcie, de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, din Grădina Cișmigiu.

Este încă o dovadă, proiectată și la nivel local, al nivelului la care au ajuns liberalii: să șteargă micile scăpări ale partidelor care îi domină, în timp ce înghid marile mizerii.

George Tuță se conformează, frecând băncile unde o invită pe Clotilde Armand să stea la o dezbatere, în timp ce înghide tone de gunoi semnate de edilul sectorului 1, mizerii pe banii cetățenilor.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare