AcasăActualitateLocalDrulă și Orban și-au rupt picioarele în gropile amenajate...

Drulă și Orban și-au rupt picioarele în gropile amenajate de Nicușor Dan în Centrul Istoric, strângând semnături pentru edil

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Uniunii Salvați România (USR), Cătălin Drulă, și cel al Forței Dreptei, Ludovic Orban, și-au rupt picioarele în gropile din Centrul Istoric al Capitalei, amenajate de primarul general, Nicușor Dan, în tentativa lor de a-i face campanie și a strânge semnături chiar pentru actualul edil-șef, ca acesta să mai lase încă patru ani bucureștenii să gândească doar la rece.

Așa au ajuns cei doi lideri ai Dreptei Unite, și cu drepții și cu stângii fracturați la finul partenerului lor de coaliție Traian Băsescu, medicul ortoped Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de Partidul Social Democrat (PSD) și de Partidul Național Liberal (PNL).

Chirurgul ortoped Cătălin Cîrstoiu nu i-a putut trata însă, fiind plecat să-și facă promovare în vederea alegerilor pentru Primăria Capitalei, la Timișoara și în alte puncte importante din țară, situate strategic la sute de kilometri de electoratul bucureștean.

Liderii care se luptă pentru președinția celei de-a treia formațiuni politice parte din Dreapta Unită – fixativ pentru freză rebelă de primar, Partidul Mișcarea Populară (PMP) – nu au participat la acțiunea de strângere de semnături pentru Nicușor în tranșeele săpate de acesta în inima Capitalei.

Eugen Tomac și Cristian Diaconescu au ales să-și rupă membrele între ei, în particular, nu pe teren.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare