AcasăActualitateLocalFederația Română de Sumo e gata să găzduiască dezbaterea...

Federația Română de Sumo e gata să găzduiască dezbaterea dintre Șoșoacă și Piedone

Ilustrație: Marian Acramescu

Chiar în ultimele ore ale campaniei electorale pentru alegerile locale am putea avea parte și de prima dezbatere între doi candidați înscriși în lupta pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Actualul edil-șef, Nicușor Dan, fuge de o candidată a Partidului Social Democrat (PSD) pe tocuri, Gabriela Firea, și de un candidat al Partidului Național Liberal (PNL) trubadur, Sebastian Burduja, mai rău decât a fugit de Securitate când era adolescent.

Totuși, există și doi candidați care nu se feresc de lupta în noroi.

Federația Română de Sumo le rezervă o arenă specială candidaților Cristian Popescu – Piedone și Diana Șoșoacă, pentru un duel care să fie difuzat pe toate platformele de socializare.

Siguranța la eveniment nu va fi asigurată de Poliția Română, de teamă că senatoarea cu SOS, dar fără gust, ar putea pleca cu motocicleta unui agent.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare