AcasăActualitateLocalDacă Nicușor Dan a avut nevoie de jumătate de...

Dacă Nicușor Dan a avut nevoie de jumătate de milion pentru a speria ciorile din Cișmigiu, un primar ca Șoșoacă o poate face gratis

Ilustrație: Marian Avramescu

Candidata partidului pro-rus cu SOS la funcția de primar general al Capitalei, senatoarea Diana Șoșoacă, demonstrează că ar putea fi un edil șef care să reducă risipa de bani publici din mandatul lui Nicușor Dan.

Un exemplu foarte bun este cel al problemei ciorilor din Grădina Cișmigiu.

Dacă Nicușor Dan a solicitat o jumătate de milion pentru a deranja înaripatele gălăgioase cu zgomote sinistre înregistrate în condiții de lux, senatoarea Diana Șoșoacă a demonstrat că poate depăși de una singură – fără suport tehnic – decibelii visați sub freza primarului aflat în comuniune cu boscheții din București.

Nicușor Dan s-a chinuit timp de circa trei ani și jumătate ca să arate ca o sperietoare, dar tot nu a izbutit să emoționeze păsările de culoare care cântă peste drum de biroul său.

Pentru Diana Șoșoacă ar fi suficient doar să-și deschidă cavitatea bucală și nimic nu ar mai rămâne pe nicio ramură a copacilor, a economiei sau a orice altceva.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare