AcasăActualitateLocalFermierii cu idei puține, dar fixe n-au putut ieși...

Fermierii cu idei puține, dar fixe n-au putut ieși din Șoșoacă

Ilustrație: Marian Avramescu

Fermierii lipsiți de orice idee privind revendicările unui protest (favoriții clasei politice de pe Dâmbovița) nu au putut ieși din senatoarea cu SOS dar fără gust, Diana Șoșoacă, pentru a manifesta în Piața Constituției din Capitală, conform calendarului aprobat de primarul general Nicușor Dan.

Se pare că senatoarea este constipată de la prea multă propagandă rusă îngurgitată și nu a mai putut scoate fermieri-protestatari din ea.

Așa s-a ajuns ca în fața Palatului Parlamentului să fie parcat un singur tractor, mai mic decât Diana Șoșoacă.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, poate răsufla însă liniștit, întrucât, măcar pentru trei zile senatoarea cu SOS i-a rezolvat mare parte dintre problemele de trafic din București, șoferii fiind nevoiți să le asigure culoare de trecere fermierilor și transportatorilor fantomă.

Iată cum s-a putut ca una dintre cele mai aglomerate zone din Capitală să fie eliberată de vehicule, la o simplă cerere și doar printr-o semnătură de edil-șef.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare