AcasăActualitateLocalFie și un șef ANPC recomandat de Mazăre din...

Fie și un șef ANPC recomandat de Mazăre din beciul domnesc

Ilustrație: Marian Avramescu

Chiar în această campanie pentru alegerile locale, în care Partidul Social Democrat (PSD) îl are pus la fiert candidat la Primăria Constanței pe fostul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) Horia Constantinescu, Justiția a scos Mazăre din cămară.

Puțin murat, Mazăre e din nou pe piață.

Totuși, fostul edil, teoretic al Constanței, dar practic al stațiunii Mamaia, Radu Mazăre, afirmă că nu mai vrea să fie un produs public.

Probabil că este o decizie înțeleaptă, având în vedere că Protecția Consumatorilor calcă pe urmele sale.

Am văzut ce show incendiar a ieșit când Horia Constantinescu a promovat niște murături de la o “fermă”.

Imaginați-vă ce ar putea să iasă când Mazăre, ieșit de la conservare, dar totuși înmulțit, îl va recomanda pentru consum public pe fostul șef al ANPC!

Țineți cont că vorbim de Mazăre de la beciul domnesc.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare