AcasăActualitateLocalFiii rătăcitori din PSD se pot întoarce acasă! Ciucă...

Fiii rătăcitori din PSD se pot întoarce acasă! Ciucă le-a creat un singur partid

Ilustrație: Marian Avramescu

Partidul Național Liberal (PNL) a reușit să identifice o strategie prin care să-și readucă fiii rătăcitori acasă, pe Strada Modrogan din Capitală.

Timp de mulți ani, traseul aleșilor locali de la PNL la PSD și chiar invers a fost îndelung criticat de instituțiile mass-media clar independendente pe acest subiect (fie aservite PNL, fie PSD).

Acum, grație generalului care conduce militărește ce a mai rămas din partidul istoric, Nicolae Ciucă, nu se mai pune problema traseismului politic (cel puțin, nu între aceste formațiuni politice).

Nicolae Ciucă a reușit să înglobeze PNL în PSD, astfel încât chiar și primari precum Mihai Chirica ar trebui să se simtă ca acasă, în Noul Partid – Stat.

Primarul traseist al municipiului Iași, Mihai Chirica, a realizat chiar de “Ziua Urinii” ce PNL de Ciucă au eliminat rinichii PSD.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare