AcasăFeatured homeFirea poate, într-un final, să fie candidatul PSD la...

Firea poate, într-un final, să fie candidatul PSD la Capitală. Ciolacu vrea doar ca social-democrații să voteze candidatul PNL

Ilustrație: Marian Avramescu

Gabriela Firea și-a văzut visul cu ochii: poate fi candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de primar general al Capitalei.

Președintele social-democraților, premierul Marcel Ciolacu, a renunțat la orice fel de ambiții și acceptă ca orice membru de partid, fie el și din județul Ilfov, să poată fi candidat la candidatură și ceva mai mault.

Astfel, și Gabriela Firea poate fi candidatul PSD.

Singura condiție impusă de Marcel Ciolacu este ca social-democrații să voteze candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja.

Într-adevăr, aproape niciun bucureșten nu a auzit de Burduja, dar suficient de mulți locuitori ai Capitalei au auzit prea mult de Nicușor Dan și de Gabriela Firea, încât să-și dorească să nu îi mai vadă niciodată (cel puțin nu în funcții din cadrul administrației publice locale).

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare