AcasăFeatured homeElefantul PSDNL s-a întos brusc în magazinul cu democrația...

Elefantul PSDNL s-a întos brusc în magazinul cu democrația de porțelan și a făcut țăndări Constituția

Ilustrație: Marian Avramescu

Elefantul PSDNL a intrat în democrația românească de porțelan și s-a întors brusc, făcând cioburi constituția, dar lăsând mult loc pentru alegeri comasate.

Ca să le iasă feng shui-u’ și să aibă noroc în campania electorală, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, l-a pus pe celălalt cap al elefantului, președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, să-i țină trompa-n sus.

PNL a ridicat coada și elefantul PSDNL e gata să calce totul în picioare.

Nu este însă singurul animal politic care a spart porțelanurile.

Senatoarea cu SOS, dar totuși fără gust, Diana Șoșoacă, a zbierat, de s-a sfărâmat toată prăvălia și, acum, e gata să înghită și elefantul.

Din interiorul senatoarei, rămâne de văzut pe unde o să mai scoată elefantul PSDNL trompa.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare