HomeFeatured homeFirea ridicată la București în cocean de Ilfov, dar...

Firea ridicată la București în cocean de Ilfov, dar se alege cu gaura de la covrigul de Buzău

Ilustrație: Marian Avramescu

Gabriela Firea a reușit să obțină susținerea filialei Partidului Social Democrat (PSD) București, între două pelerinaje Ilfov – Athos și retur, pentru un nou mandat de primar general al Capitalei.

Din nefericire pentru doamna ridicată în sondajele rurale, coceanul de Ilfov nu mai excită alegătorul bucureștean.

În miezul Capitalei este acum la putere gaura de la covrigul de Buzău.

Filiala din piața mare a tarabelor buzoiene nu o susțin însă pe moldoveanca alunecată la câmpie.

De la Buzău, Gabriela Firea se alege doar cu gaura de la covrig.

Și dacă aveți impresia că Firea este disperată și plânge că nu e nominalizată de Ciolacu candidatul PSD la fotoliul de primar general, să-l vedeți pe actualul edil-șef, Nicușor Dan, cum își pregătește valiza, privind cu jind la tabloul din perete cu Gabi Dragostea Lui, care putea să-l mai lase patru ani să patineze pe conductele de termoficare înghețate.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare