AcasăActualitateLocalFOTO. Se vede că Nicușor Dan s-a tuns: șerpii...

FOTO. Se vede că Nicușor Dan s-a tuns: șerpii au trecut strada în Cișmigiu

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și-a tuns boschetul, după aproape patru ani, pentru a arăta bine în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef, iar efectele se pot vedea cu ochiul liber în municipiul București.

Aparent, după cum au demonstrat internauții pe platformele de socializare, șerpii sunt primele vietăți rămase fără adăpost care au fost nevoite să traverseze Bulevardul Regina Elisabeta, din biroul primarului general, în Grădina Cișmigiu.

Șobolanii din fostele administrații publice locale sunt norocoși că doctorul Sorin Oprescu i-a luat cu el în Grecia, pentru că ar fi fost mâncați de vii de către copiii lui Nicușor Dan.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare