HomeSocialSanatate si alte boliIar ne pleacă medicii pe capete în străinătate! După...

Iar ne pleacă medicii pe capete în străinătate! După Oprescu, vom exporta și Cîrstoiu?

Ilustrație: Marian Avramescu

România pare să se îndrepte către o nouă criză în sistemul sanitar, exodul medicilor fiind estimat să se extindă din nou.

După ce doctorul Sorin Oprescu a ajuns să-și opereze pensia specială tocmai de pe tărâmuri elene, acum, coaliția de guvernare formată de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) vine cu doctorul Cătălin Cîrstoiu, menit să primească Plicușorul Dan de la mâna Dreapta Unită (USR – PMP – Forța Dreptei).

După ceva operații în administrația publică locală, este de așteptat ca și noul doctor – primar general să ia drumul țărilor mai calde cu oamenii alungați din sistem de către Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Și putem constata cât de greu îi este ministrului Justiției, Alina Gorghiu, să readucă medicii în țară.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare