AcasăActualitateLocalGheorghe Flutur, confundat de suceveni cu Gigi Molie

Gheorghe Flutur, confundat de suceveni cu Gigi Molie

Ilustrație: Marian Avramescu

Gheorghe Flutur a stat prea mulți ani, cu toate trențele sale, la conducerea Consiliului Judeațean Suceava, încât moldovenii, matrafoxați de campania electorală și nu numai, l-au confundat cu Gigi Molie.

Prin urmare, sucevenii l-au trimis pe Flutur la naftalină, cu toate ponositele din șifonierul său.

Așa a ajuns Flutur să zboare de la CJ Suceava.

Flutur a fost prins în plasa întinsă de președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, precum întregul Partid Național Liberal (PNL).

Bătăile din aripi disperate ale lui Flutur au creat o undă atât de puternică, încât a ajuns să clatine și conducerea PNL de la centru.

Fluturaș, nu mai ai aripioare!

Domnul covrigar ți le-a retezat.

A plecat un Flutur și vin alte molii să lase multe găuri în Suceava.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare